لیفتیران با تمرکز و الگو قرار دادن مقوله تعمیر و نگهداری آسانسور با خدمات پشتیبانی به صورت ۲۴ ساعته ، سعی در رفع ایرادات داشته و با داشتن برنامه ریزی دقیق و نیروهای مجرب و آموزش دیده، در زمینه خدمات سرویس آسانسور و پله برقی را به صورت تخصصی انجام خواهیم داد.

نکات مهمی برای نگهداری آسانسور وجود دارد که شرکت های خدمات آسانسور و تکنسین های این حوزه باید از آنها اطلاع داشته باشند. نگهداری آسانسور امری ضروری و حیاتی می باشد و باید به گونه ای باشد که عملکرد مطلوب را برای بهره‌وری، هنگام جابجایی افراد یا کالاها فراهم کند.

نگهداری و تعمیرات آسانسورهای کششی

آسانسور کششی به آسانسوری می گویند که حرکت آن بر اثر اصطکاک بین سیم بکسل ها و شیار فلکه کشش به هنگام چرخش آن توسط سیستم محرکه تامین تامین می گردد.
براساس استاندارد EN 13015:2001 ، نگهداری به تمام اقدامات ضروری بمنظور اطمینان از ایمنی و عملکرد صحیح قطعات و تجهیزات پس از تکمیل نصب و در کل طول عمر دستگاه گفته می شود.

عملیات مرتبط با نگهداری آسانسور


نگهداری شامل موارد زیر می شود:
روغنکاری، تمیز کاری و غیره
بررسی ها
عملیات نجات سرنشین
عملیات تنظیم
تعمیر یا تغییر قطعات که ممکن است بدلیل فرسودگی یا پارگی باشد و بر ویژگی های نصب اثر نداشته باشند.


موارد ذیل جزء عملیات نگهداری نیستند:
– تغییر یک قطعه اصلی دستگاه، ماشین، صفحه کنترل یا قطعات ایمنی مثل ترمز ایمنی و غیره حتی اگر ویژگی های قطعه ی جدید مثل قطعه اصلی باشند.
– جابجایی دستگاه
– عملیات های نجات که توسط گروه آتش نشانی انجام می شوند.

تعریف مسئول نگهداری

فردی مشخص که در زمینه نگهداری آموزش دیده و دارای دانش و تجربه است. وی از دستور العمل های مربوط اطلاع داشته و از حمایت شرکت نگهداری برخوردار است و عملیات نگهداری مورد نیاز را با ایمنی کامل انجام می دهد.
تعریف عملیات نجات
عملیاتی که بعد از دریافت خبر از سوی فرد(یا افرادی) که در آسانسور حبس شده شروع و با خارج کردن آن فرد (یا افراد) به پایان می رسد.
در ادامه مجموعه اقداماتی که مسئول نگهداری لازم است جهت سرویس و نگهداری از دستگاه انجام دهد، ارائه شده است.

هشت علت خرابی در آسانسور

لازم به ذکر است قوانین سرویس و نگهداری آسانسور، براساس عملکرد بسیار خوب آسانسور و انجام وظایف درست خود باید همه موارد فنی و حرفه ای آسانسور رعایت شود. در این صورت است که موارد ایمنی وکیفیت آسانسور شما تضمین خواهد شد. کارشناسان شرکت لیفتیران بر این معتقدند که 8 علت اصلی خرابی آسانسور به شرح زیر می باشند.

  • عدم توجه به ظرفیت (نفر) مجاز آسانسور
    سرعت آسانسور
    ارتفاع
    کنترل درب های آسانسور لولایی یا اتوماتیک
    ولتاژ برق سه فاز
    جا نمایی و قرار گرفتن آسانسور
    بروز ایرادات در سیستم‌های الکتریکال و مکانیکال
    قطعی و تغییرات ناگهانی در ولتاژ برق

موضوع دیگری که حائز اهمیت قرار گرفته است در مورد قوانین سرویس و نگهداری استفاده از قطعات با کیفیت است؛ اما با این وجود باز هم امکان ایرادات در آسانسور های کششی و هیدرولیک وجود دارد.